به گزارش شاهدنیوز، بابک محبوبعلیلو امروز در جلسه سنددار کردن اراضی کشاورزی استان که با حضور رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی و مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان برگزار گردید، ضمن تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان برخورداری از موهبت نظام مقدس جمهوری اسلامی را از برکات واقعه عاشورا دانست و اظهار کرد: هدف از برگزاری این گردهماییها دستیابی به نتایج مورد انتظار در حوزه سنددار کردن اراضی کشاورزی است و از همه مسؤولان مربوطه تقاضا دارم با اهتمام و جدیت در این خصوص اقدام کنند، چرا که به عنوان مدعیالعموم وظیفه دارم نتیجه مطلوب را مطالبه کنم.
وی، پیشگیری در همه امور را مقدم بر درمان دانست و با اشاره به ارتباط تنگاتنگ ناهنجاریهای اجتماعی و حفظ امنیت، آرامش و آسایش عمومی در ابعاد مختلف گفت: در خصوص وظیفه پیشگیرانهای که بر عهده داریم، ضروری است تا مشکلات و مسائل اجتماع را به صورت مستمر و دقیق رصد کرده، ناهنجاریهای اجتماعی را شناسایی و ریشهیابی کنیم و راهکارهایی برای رفع آنها بیابیم.
علیلو، تشکیل پروندههای قضایی را کوچکترین نتیجه این اختلافات ملکی دانست و افزود: در برخی روستاها این اختلافات ملکی به درگیری طایفهای تبدیل میشود که شاکله اجتماعی روستا را بهطور کامل فروپاشیده و نزاعهای دسته جمعی، درگیریهای طایفهای و قتل را به همراه خواهد آورد.
وی، اجرا نمودن قانون ثبت اسناد و املاک را یک ضرورت حیاتی در پیشگیری از چنین رخدادها معرفی و خاطرنشان کرد: من به عنوان دبیر شورای حفظ حقوق بیتالمال در امور اراضی و منابع طبیعی توجهی به برگزاری جلسات و ارائه گزارشها در این حیطه ندارم و تنها بازخورد فعالیتهای مسؤولان مربوطه را حائز اهمیت میدانم، چرا که باید هدفی که از اجرای این قانون داریم محقق گردد.
دادستان تبریز با اشاره به اینکه ۱۰۰ درصد اراضی ملی را ثبت و جانمایی کردهایم و ۹۷ درصد از این اراضی سنددار شده است، یادآور شد: بعد از اراضی ملی، سنددار کردن اراضی کشاورزی را در دستور کار قرار دادهایم و با همدلی و هماهنگی که بین سران قوا وجود دارد، امیدواریم این موضوع را هر چه سریعتر محقق کنیم.
وی، موفقیت در سنددار کردن اراضی کشاورزی را نیازمند همدلی، مشارکت و تلاش روزافزون در راستای تشویق، ترغیب و وادار کردن کشاورزان به اخذ سند تک برگ دانست و تاکید کرد: من به عنوان مدعیالعموم به شما اطمینان خاطر میدهم به صورت کامل از اجرای این قانون حمایت خواهم کرد و در هر کدام از شهرستانها مانعی ایجاد شود، با تمام توان در جهت رفع آن تلاش خواهم نمود.
علیلو، وضعیت استان در اجرای سنددار کردن اراضی کشاورزی را در تقابل با پیشینه تاریخی و جایگاه واقعی آذربایجانشرقی دانست و از مدیران جهاد کشاورزی و ثبت اسناد و املاک شهرستانهای آذربایجانشرقی خواست، تمام توان خود را برای به سرانجام رسیدن این قانون به کار گیرند.
دادستان تبریز متذکر شد: تعداد پلاکهای شناسایی شده دارای تداخل تا تاریخ ۲۱ تیرماه ۱۳۹۶، یکهزار و ۲۳۴ پلاک میباشد که تعداد پلاکهای رفع تداخل شده از ابتدای اجرای قانون تا ۳۱ تیر ۱۴۰۱، ۵۷۱ پلاک میباشد که با توجه به تعداد ۹۹۳ پلاک دارای قرارداد، الباقی ۲۴۱ پلاک میباشد که سریعاً اقدام خواهد شد.
وی ادامه داد: در بحث رفع تداخل باید همزمان حقوق بیتالمال و حقوق مردم را بدون کوچکترین خطا و مصلحتی حفظ کنیم ما اجازه نداریم به نفع افراد حقیقی و به نام حمایت از آنها ذرهای اراضی ملی را آزادسازی نموده همچنین نمیتوانیم به نام حراست از بیتالمال، فردی را از حقوق خود محروم نماییم.
علیلو با تاکید بر اهمیت جلوگیری از تعدی، تعرض، تصرف و تغییر کاربری اراضی ملی و منابع طبیعی، بیان داشت: متاسفانه شاهد نابودی اراضی کشاورزی و باغات هستیم و این یک خطر بزرگ است که اگر جلو آن را نگیریم، امنیت غذایی ما را با تهدید مواجه خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه برخی دهیاریها و شوراهای اسلامی روستا، از رسالت اصلی خود که حراست و حفاظت از حقوق روستائیان است دور شده و در خصوص تغییر کاربری اراضی اقدام میکنند، گفت: از مسؤولان مربوطه میخواهم در برابر درخواست تغییر غیرمجاز کاربری اراضی کوچکترین انعطافی نشان ندهند و این درخواست از طرف هر شخص صاحب نفوذ، ثروت یا جایگاه سیاسی باشد، رد نمایند و مراتب را به دادستان ارجاع دهند تا از حقوق بیتالمال حراست شود.
علیلو، سخنان خود با انتقاد از تأخیر در اجرای برخی از احکام خلع ید، تخریب و اعاده به وضع سابق، متذکر شد: این احکام باید هر چه سریعتر اجرایی شود و مدیری که به اجرای قانون بتوجه باشد را بدون اغماض کنار خواهیم گذاشت.
- منبع خبر : فارس
Sunday, 22 December , 2024